J’info Tours in 2012

J’INFO TOURS aniverseaza in 2012, 22 de ani de activitate in turismul privat romanesc fiind unul din primii tour operatori care a avut curajul sa se lupte cu birocratia unui sistem inflexibil si cuteze sa creeze reguli noi de functionare a turismului.

J’INFO TOURS a ramas in toti acesti ani in topul tour operatorilor romani atat datorita originalitatii programelor turistice create, dar in special datorita serviciilor oferite si mai ales datorita colectivul sau de profesionisti adevarati.

Inca de la inceputul anului 2012 am constatat un interes deosebit fata de pachetele de vacanta “earlybooking” in crestere cu 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut, fiind solicitate destinatii ca Mallorca, Lisabona, Antalya , Bulgaria dar si destinatiile de turism rural in Romania, de aceea am suplimentat numarul pachetelor de vacanta cu facilitate de earlybooking.

Anul acesta venim pe piata cu conceptul “VACANTE PENTRU TOTI”, concept pentru care noi am negociat pentru clientii nostri cele mai bune preturi si facilitati de pe piata: astfel putem sa oferim familiilor cu copii sub 12 ani un pret fara concurenta de 99 euro/copil (pe destinatia Antalya), de asemenea oferim cu reduceri pentru familii, pentru tineri pe cele mai multe destinatii din cataloagele noastre.

J’INFO TOURS oferta turistilor cataloage dedicate produselor de top pentru circuite turistice: 100 de CALATORII MEMORABILE din care se pot alege 100 de destinatii din turismul mondial (Viva Spania, Bella Italia, Irlanda, Islanda, Cuba, Peru, Puerto Rico …sunt numai citeva dintre ele); brosuri cu oferte speciale : sejur in Spania, Portugalia, Bulgaria, Antalya, Bodrum, Kusadasi in care gasiti descrieri personalizate ale locatiilor turistice si in care va prezentam exact ce am vazut noi in hotelurile respective si de ce l-am ales pentru turistii nostri.

Pornind de la premiza ca secretul unei vacante reusite consta in alegerea consultantului de turism profesionist, iar noi ne-am pregatit special pentru turistii nostrii astfel incat sa le oferim asistenta si consultanta de cea mai inalta calitate, prin programul nostru personalizat de LEISURE TRAVEL MANAGEMENT.

Dupa o crestere a vinzarilor din turismul de leisure in anul 2011 fata de 2010 cu 19,5 % ne asteptam in acest an la o crestere de cel putin 30% fata de 2011, in primul rand datorata maturitatii pietei turistice romanesti si increderii crescute in tour operatorii cu traditie si vechime din ROMANIA.

Premiera in turismul romanesc : in 2012 deschidem inscrierile in CLUB 99 J’INFO TOURS – clubul celor care doresc sa viziteze 99 de tari sau de destinatii turistice inmanandu-le un pasaport, ghid de calatorii, in care sunt trecute 100 din cele mai dorite destinatii turistice. Pe fiecare pasaport vom aplica VIZA J’INFO TOURS impreuna cu destinatiile pe care le-ati vizitat pana la data completarii si facititatile de care veti beneficia.

J’INFO TOURS si-a propus in acest an sa investesca in modernizarea locatiilor sale de ospitalitate turistica respectiv, pensiunile Valea Argintior, Casa de Lago si Vila Marie Angelee, suma de 400.000 ron. Avem bugete pregatite sa facem si alte investitii daca vor exista oportunitati.

J’INFO TOURS in parteneriat cu HRG – lider mondial in BUSINESS TRAVEL MANAGEMENT au planificat pentru 2012 un amplu proces de implementare a procedurilor de reduceri de costuri de calatorii la 8 companii multinationale de renume.

Incepand cu luna martie 2012 HRG – J”INFO TOURS – ROMANIA a devenit printr-un contract de TRAVEL MANAGEMENT coordonatorul calatoriilor de afaceri pentru toata EUROPA de EST al unui mare producator de telefonie mobila si este in ultima faza de negocieri cu o importanta companie petroliera.

HRG – J”INFO TOURS ROMANIA a inregistrat in anul 2011 o crestere a cifrei de afaceri cu 14,5 % fata de 2010.

PAVEL CARMEN LUMINITA
PRESEDINTE J’INFO TOURS – ROMANIA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s