PASAPORT si Club 99 JINFO TOURS

Special pentru voi am creat in acest an un ghid rezumat al programelor noastre turistice, 100 de circuite si sejururi atent pregatite si negociate la cele mai mici preturi de pe piata. Pentru a intra in posesia PASAPORTULUI J’INFO TOURS  va rog sa va adresati oricarui agent de turism din cadrul birourilor J’INFO TOURS si acesta va va inmina un formular pentru a-l completa sau puteti descarca formularul de eliberare pasaport si trimite pe adresa office@jinfotours.ro.

Va rugam sa va completati datele personale cit si destinatiile de vacanta pe care le-ati vizitat pina in prezent. Ca beneficiar al acestui pasaport aveti avantajul de a fi primul informat despre reducerile, ofertele speciale, early booking-urile, last minute, respectiv despre toate facitatile de care beneficiaza clientii nostri fideli. Toti beneficiarii pasaportului devin membrii Clubului 99 J’INFO TOURS adica clubul celor care doresc sa viziteze 99 de tari. Membrii clubului beneficiaza de leisure travel management gratuit si de consiliere gratuita pentru toate calatoriile pe care doresc sa le intreprinda.

Pastrati Pasaportul pina la sfirsitul anului si cu ajutorul lui veti putea participa la o TOMBOLA cu multe premii si surprize in stilul petrecerilor J’INFO TOURS. In pasaport veti gasi toate datele de plecare ale excursiilor noastre si veti putea cu usurinta sa va alegeti data de plecare avind toate informatiile pe luni. Cu usurinta gasiti excursia preferata si data la care pleaca.

Descarcarca-ti de aici Cererea de eliberare pasaport„.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s