J’Info Tours & 2Parale

Echipa J’Info Tours anunta cu entuziasm demararea campaniei de marketing afiliat prin sistemul de afiliere 2Parale, partener strategic al J’Info Tours si colaborator de incredere pe segmentul de promovare online.

Campania a fost lansata in urma cu doar trei zile, timp in care s-au inregistrat peste 50 de cereri de aprobare de la afiliatii din sistem.

Carmen Pavel, Presedinte J’Info Tours a declarat:

“Dorim sa le multumim pe aceasta cale pentru interesul manifestat si sa ii asiguram de toata deschiderea noastra in vederea unei colaborari cat mai placute si mai indelungate.

Avem incredere ca pachetele si serviciile J’Info Tours promovate vor capta atentia vizitatorului online interesat de raportul calitate/pret. Vizitatorii targetati pe care voi  afiliatii ii vor trimite prin linkul de afiliat, sunt acea categorie insa care transforma parteneriatul nostru intr-o colaborare profitabila pentru ambele parti.

Totodata avem convingerea ca parteneriatul pe care l-am incheiat acum se va concretiza intr-o relatie de tip “win-win situation”, la baza careia stau considerente legate de profesionalism si seriozitate. Impreuna putem sa transformam traficul online in venit, fara constrangerile limitative ale unui plafon maxim.

Nu in ultimul rand, profitam de aceasta ocazie sa transferam pasiunea si excelenta in turism, care ne caracterizeaza de 22 de ani, si in sfera domeniului online, pentru ca fiecare client este la fel de important pentru noi, indiferent de calea pe care ajunge la J’Info Tours!”

Mai multe detalii si informatii pe 2Parale.ro si http://www.jinfotours.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s