Aventura americana

Un J’Infoturist fericit, august 2012:

„Am pornit cu emotie in prima mea aventura americana, fiind convinsa ca voi descoperi cu adevarat „lumea noua”. Asa a si fost. Dupa o calatorie relaxanta cu avionul am ajuns la New York. Cand avionul a trecut in zbor peste statuia Libertatii am simtit ca imi pierd respiratia.

In New York totul este fascinant, de la plimbarea pe strazile cu cladiri inalte printre care abia zaresti cerul, forfota cotidiana, spectacolele de pe Broadway pana la oamenii cu care te imprietenesti foarte usor in baruri sau chiar la cumparaturi, care comunica usor si de la care in cateva minute ai aflat povestea vietii.

Calatoria mea a durat aproape doua saptamani, timp in care am descoperit atat frumuseti naturale cat si istoria indrazneata a acestei uniuni statale.

Ideea de a parcurge aproape 1700 km, pe coasta de est cu autocarul din New York, pana la Miami, trecad prin Philadelphia, Washington, Charlston, apartine prietenilor mei de la J’Info Tours, si mi s-a parut geniala, caci poti vedea locuri si oameni de care poate nici nu ai auzit pana acum.

Sa nu uit sa va povestesc de Cascada Niagara, sau cum poti scoate bani din apa, caci dragilor este o adevarata industrie turistica si chiar stiu cum sa te incante.

Sunt pregatiti sa te plimbe cu vaporasul, sa-ti faca poze sau chiar sa-ti ofere o cina romantica aproape de cascada. Cei doritori de senzatii tari pot incerca sporturile extreme.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s