Belgia – Olanda – Luxemburg

Stiai ca ciocolata belgiana a intrat pe scena mondiala la inceputul secolului XX? Specificul ei este o crusta de ciocolata care permite umplerea cu un continut de aproape orice consistenta: crema lichida, caramel, ganache. Fiecare din aceste umpluturi pot fi diversificate cu diferite arome: Cointreau, cafea, ciocolata sau vanilie in combinatii de neuitat. Pentru o experienta cat mai reala, se recomanda ca degustarea sa aiba loc la sursa. Detalii oferta … aici


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s