Cireasa de pe Tort & Casa de Lago

Pe 15 noiembrie, incepand cu orele 19.30, pe Prima TV si Prima TV Online, Casa de Lago gazduieste emisiunea Cireasa de pe Tort. Carmen Pavel este si gazda si invitat in emisiune.

Despre Casa de Lago

La 40 Km de Bucuresti, in Silistea Snagovului, pe malul lacului Snagov, vis-a-vis de manastirea Snagov de pe insula din centrul lacului, in apropierea Palatului Snagov si a Centrului Olimpic Roman. Intr-o zona foarte linistita, in mijlocul naturii, cu o superba vedere spre lac.

Vila are 8 camere: 3 camere duble, 1 camera single, 4 duplexuri din care 4 camere au vedere spre lac si balcon. Fiecare camera este decorata in stil propriu, in culori calde, cu mobilier modern. Camerele duplex au o camera de zi, scara interioara spre dormitor. In camera de zi este o canapea extensibila, in dormitor pat matrimonial. Toate camerele au grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, incalzire centrala, telefon, televizor, cablu TV. Bucatarie moderna complet utilata cu: 3 frigidere, 2 vitrine frigorifice, filtru cafea, cuptor cu microunde, cuptor electric, aragaz mixt electric si cu gaz. Bar modern decorat cu elemente de decor specifice. Gratar grill in gradina pentru barbeque.

Sporturi si Facilitati Divertisment

  • Piscina 60m2, ponton spatios
  • Gradina terasata 2000m2, cu gazon, flori, copaci
  • Echitatie
  • Pescuit
  • Schi pe apa
  • Barca cu motor
  • Barca cu vasle
  • Plimbari pe lac cu vaporasul
  • Vizita Manastirii Snagov, a Palatului Snagov

Evenimente speciale

Petreceri, lansari, coctailuri, evenimente personale sau de firma, garden party, spectacole in aer liber pot fi organizate in acest centru. Mesele speciale pot fi organizate in sala cu vedere spre lac, pe terasa de langa piscina, cine pe ponton sau barbaque grill in gradina. Se poate asigura catering, decoratii speciale si animatie (DJ, karaoke, etc).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s