Festivalul Gheții și Zăpezii din Harbin, China

Pe 5 ianuarie 2013 începe cea de-a XXIX-a ediție a festivalului gheții și zăpezii din Harbin, provincia Heilongjiang, China. Timp de o lună vizitatorii și turiștii au ocazia de a admira, în zonele special amenajate, unele dintre cele mai frumoase colecții de artă în gheață din lume:

Daca ziua orasul de gheata pare o minune pe Pamant, noaptea, toata cladirile sunt iluminate cu ajutorul a mii de LED-uri si lasere. O plimbare pe strazile orasului de gheata nu costa nimic, dar pentru a vedea cladirile pe interior, vizitatorii trebuie sa cumpere un bilet. Organizatorii asteapta peste un milion de oaspeti pana in februarie, cand soarele primaverii va incepe sa topeasca palatele de gheata.  

Festivalul de la Harbin este unul dintre cele mai mari evenimente internationale de acest tip, alaturi de Festivalul Zapezii Sapporo din Japonia, Carnavalul de Iarna din Quebec si Festivalul de Ski din Norvegia.  Anul acesta, publicul va fi incantat cu expozitii ale sculpurilor in zapada, petreceri in gradinile de gheata, concursuri de ski, meciuri de fotbal pe zapada, competitii de patinaj artistic si multe alte activitati culturale si recreative. ‘ – via iasi.inoras.ro

Multe detalii despre programul festivalului – www.travelchinaguide.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s