Românesc la Valea Arginților

La început de februarie 2013 (1-3 februarie), J’Info Tours invită oameni frumoși și talentați, bloggeri de pasiune, într-o incursiune pentru a redescoperi tradiții culinare și obiceiuri de la Pensiunea Valea Arginților. Pregătirile sunt în toi, iar primirea va fi una tradițională, așa cum în puține locuri din țară se mai obișnuiește. Incursiunea, intitulată “Românesc la Valea Arginților” – #valeaargintilor,  va oferi oaspeților o experiență rurală tradițional-românească, în mijlocul unei naturi idilice.

Pensiunea Valea Arginților din Bran este ca o carte deschisă pe care nu o termini niciodată de citit, întrucât în fiecare sezon găsești frumuseți nebănuite, natura darnică iar obiceiurile și creativitatea proprietarilor te surprind zilnic. Prietenul nostru Cezar Dumitru de la Imperator Travel, Roxana și Alexandru Farca de la Lumea Mare, Alexandra Roșu de la Blogul de Călătorii, Florin Arjocu de la Drum Liber,  Anda Stănciulescu de la Hai la Bord, Cristian Pulpea  de la Vacanta în doi și Elena și Cătălin Gherasim de la Wish2Go  vor fi invitații de onoare ai pensiunii și ai doamnei Carmen Pavel. Vor avea un weekend special în care, pe lângă excursii inedite despre care îi vom lăsa pe ei să povestească, vor gusta specialitățile bucătarului șef, vor învăța dansuri populare și se vor bucura de natura înconjurătoare.

Împreună cu gazda, Carmen Pavel, bloggerii vor continua dezbaterile începute în noiembrie trecut la Târgul de Turism al României. Dezbaterile vor curge sub dictonul “BLOGUL: NOUA COMUNICARE ÎNTRE TURIST ŞI AGENŢIE” şi vor fi transmise ȋn timp real prin sistem videoconferinţă, sâmbătă 2 februarie ȋntre orele 16:00-18:00, pentru ca toţi cei pasionaţi de călătorii şi turism să aibă acces la discuțiile inedite care vor avea loc într-un cadru rustic veritabil – Pensiunea Valea Arginților.

Romanesc la Valea Argintilor 2013

*Vă rugăm să confirmați participarea la videoconferință la adresa agent002@jinfotours.ro, până vineri 1 februarie orele 12:00, adresă la care asteptăm și datele dvs. de contact, pentru a vă transmite toate informațiile necesare de ‘’log in’’. Videoconferința se adresează bloggerilor din turism, agențiilor revanzătoare și mass-mediei.

Locația Pensiunii Valea Arginților este una cu adevărat de excepție, cu împrejurimi de o frumusețe rară și obiective turistice reprezentative. În apropierea Pensiunii Valea Arginților se află o rezervaţie de urşi şi o peşteră, pe care le vor vizita invitaţii J’Info Tours.

Mai multe informații pe facebook.com/jinfotours și twitter.com/jinfotours.

Despre J’Info Tours

J’Info Tours a fost creată de Carmen și Aurel Pavel în mai 1990, fiind printre primele firme private de turism din România. Misiunea J’Info Tours este de a pune în valoare potențialul românesc, oferind un standard ridicat al serviciilor. Principalul obiectiv este de a a satisface necesitățile, exigentele și speranțele clienților.

5 răspunsuri la „Românesc la Valea Arginților

  1. Pingback: “BLOGUL: NOUA COMUNICARE ÎNTRE TURIST ŞI AGENŢIE” « J'info Tours Blog·

  2. Pingback: “Romanesc la Valea Argintilor”, o initiativa J’Info Tours « Wish2Go·

  3. Pingback: Rezervația de urși de la Zărnești: Nu hrăniți urșii, vizitați-i!·

  4. Pingback: “Romanesc la Valea Argintilor”, o initiativa J’Info Tours·

  5. Pingback: “Romanesc la Valea Argintilor”, o initiativa J’Info Tours | Wish2Go·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s