Carmen Pavel, J`Info Tours: Vacantele exotice si stimulentele vor creste businessul in 2013

J’Info Tours, unul din principalii touroperatori de pe piata, detinut de familia Pavel, estimeaza afaceri in crestere cu 10% in acest an comparativ cu 2012, avans generat de cresterea numarului de vacante vandute, precum si de stimulentele acordate de companii angajatilor, a declarat Carmen Pavel intr-un interviu acordat Wall-Street.ro.

Agentiile de turism J`Info Tours au inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de circa 9 milioane de euro, dupa un avans de pana in 10% fata de anul anterior.

Datele rezulta din informatiile publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Inceput de an promitator: mii de euro pe vacante

Carmen Pavel spune ca anul 2013 a inceput bine pentru compania J`Info Tours, cu vanzari atat pe zona de leisure, cat si pe corporate.

„In primul trimestru din 2013 se observa o oarecare crestere, de 8-9%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Am avut mai multe sejuri acordate sub forma de incentive-uri de catre companii angajatilor, precum si mai multe excursii pe zona de leisure. Mai mult, in acest prim trimestru nu am mai simtit sezonalitatea, adica acea pauza care era dupa sarbatorile de iarna, ci din ianuarie vanzarile au mers bine”, a spus Carmen Pavel.

Astfel, agentia a vandut peste 50 de circuite de 18 zile in America de Sud, la un pret de 4.500 de euro de persoana, incentive-uri de 3.500 de euro in Brazilia si excursii in Dubai care incep de la 1.500 de euro de persoana.

„Turistii au mers mai mult pe vacantele exotice si au preferat sa investeasca o suma de bani intr-un produs de buna calitate, in loc sa arunce sume maruntele pe tot felul de produse iluzorii”, a explicat Pavel.

Ea a adaugat ca cei care isi permit sa dea cateva mii de euro pentru o vacanta nu sunt neaparat din randul milionarilor din Romania, insa recunoaste ca este vorba despre persoane cu bugete peste medie.

Sursa – Wall Street 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s