J’Info Travel Party – 23 de ani de J’Info Tours

Pe malul lacului Snagov, intr-un cadru natural de exceptie, J’Info  Tours si-a sarbatorit impreuna cu oficialitati, personalitati, presa, bloggeri, si multi clienti fideli, cea de-a 23-a aniversare, la binecunoscuta locatie dedicata evenimentelor – Casa de Lago.

In prezenta consulului Chinei la Bucuresti, domnul Geng Fei, a presei – revista VIP, LifeStyle Magazine, Romania Press, Traveller Magazine, Daily Business, Elle, ziarul Bursa, a televiziunilor Travel Mix si LOOK TV, a bloggerilor Cezar Dumitru, Valentina Roman, Stefan Cinca, Gabriela si Oana de la bloguldevacante.ro, Daniel Secareanu, Daniela Stancu,  d-na Carmen Pavel a trecut in revista cateva din cele mai importante moment din evolutia firmei.

Infiintata in anul 1990  la initiativa celor doi fondatori, Carmen si Aurel Pavel , J’Info  Tours – unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata turistica romaneasca, a pornit cu o investitie de 2000$ si a dezvoltat o afacere cu rezultate financiare pozitive, cu profit in fiecare din acesti 23 de ani. J’Info Tours a creat programe turistice de referinta pentru piata romaneasca, programe care bucura si aduc vacante fericite celor aproape 2mil. de turisti care au beneficiat de serviciile noastre.

In perioada 1997-1998, compania incepe operarea primelor curse charter cu destinatiile Antalya, Bodrum, Kusadasi, Tunisia, Malta, Mallorca, Tenerife .

Investitii J’Info Tours in locatii de ospitalitate: Casa de Lago Snagov 4*, in localitatea Silistea Snagovului;  Pensiunea Hanul Oierului  4*, deschisa in localitatea Simon – Bran si Vila Marie Angelle din Poiana Tapului – Busteni .

Daca in prima etapa a dezvoltarii firmei a dominat preponderent segmentul de leisure, incepand cu anul 1994 – cand firma a deschis departamentul de corporate travel , care ocupa un loc important  si in prezent – segmentul de business travel depaseste 65 % din cifra de afaceri globala. Parteneriatul dintre J’Info Tours si HRG a adus pe piata de corporate travel din Romania un lider incontestabil.

“ Rezultatele firmei se datoreaza in primul rand resurselor umane, carora  J’Info Tours  stie sa le puna la dispozitie instrumentele necesare pentru a le asigura dezvoltarea personala trainica si durabila, transformandu-i in profesionisti de marca.” – a declarat doamna Carmen Pavel.

Jacqueline Pavel, mostenitoarea imperiului J’Info Tours, este initiatoarea unui proiect de dezvoltare a firmei prin  achizitii de tehnologii specifice, cu scopul de a pune la dispozitia turistilor programe prin intermediul carora sa achizitioneze servicii turistice mai ieftine si direct de pe tehnologia din dotare (tableta, mobil, laptop, P.C.).

“Transmiterea documentelor de calatorie se face electronic.Tehnologia noastra ii pune la dispozitie clientului informatii importante, precum numarul locurilor disponibile la cel mai mic tarif. Mizam pe o crestere cu 50-60% a numarului de tranzactii datorita acestor tehnologii noi.” – a declarat Jacqueline Pavel.

Mai multe fotografii si detalii pe facebook.com/jinfotours si  jinfotours.ro

Un răspuns la „J’Info Travel Party – 23 de ani de J’Info Tours

  1. Pingback: La multi ani, J’Info Tours! - Jurnalul Valentinei | Jurnalul Valentinei·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s