Vila Marie Angelle

Este situata in binecunoscutul cartier Zamora, din statiunea montana Busteni. Privelistea si imprejurimile pe care ti le ofera Zamora sunt extraordinare. Iar aerul curat al Bucegilor iti invaluie simturile intr-o relaxare totala.

Vila Marie Angelle este locul ideal pentru petrecerea concediului intr-un cadru linistit, departe de agitatia marilor orase, alaturi de prieteni sau familie, intr-o zona ce ofera o priveliste deosebita asupra Muntilor Bucegi si a Crucii de pe varful Caraiman. Panorama muntilor Bucegi ce se deschide intre Cota 1400 , 2000 si Crucea Eroilor Neamului poate fi admirata inclusiv de pe terasa vilei.

Datorita pozitiei sale excelente, vila ofera turistilor posibilitatea de intreprinde si excursii la obiectivele turistice din imprejurimi. Puteti vizita Castelul Peles si Pelisor, Manastirea Sinaia, Castelul Cantacuzino, puteti urca la Poiana Tapului si Cascada Urlatoarea, sau chiar sa luati telecabina din Busteni.

Castelul Peles este considerat cel mai important ansamblu arhitectonic de tip istorist din Romania, avand caracter de unicat și prin valoarea sa istorica şi artistica, ramane unul dintre cele mai importante si frumoase monumente din Europa.

Cascada Urlatoarea este considerata una din cele mai frumoase si impresionante cascade din multii Romaniei. Traseul este unul usor, semnalat cu un cerc albastru, si urmareste pentru aproximativ 2km un drum forestier. La capatul drumului trebuie efectuata o scurta ascensiune. Durata traseului este de aproximativ o ora, purtandu-te de la altitudinea de 860 m (Poiana Tapului) pana la cea de 1100m (Cascada Urlatoare).

Castelul Cantacuzino impresioneaza de asemenea prin nota deosebita arhitecturala pe care o are. In pavilionul central se gaseste o colectie de heraldica reprezentand blazoanele familiilor inrudite prin alianta cu familia Cantacuzino, precum si portrete ale membrilor familiei din ramura munteana. Castelul a fost amenajat cu vitralii, plafoane cu grinzi pictate, balustrade din lemn, piatra sau fier forjat, seminee cu piatra alba si ornamente din mozaic.

Plimbare cu  telecabina din Busteni este cu adevarat inedita, se poate urca „dintr-un singur foc”, de la 885 m pana la 2200 m, la Babele iar de acolo coboram pe Jepii Mari pana in Busteni .

Nu in cele din urma, aveti posibilitatea sa urcati la cota 1400. La Cota 1400 se poate ajunge din centrul statiunii Sinaia, cu telecabina sau telegondola.  De asemenea, un drum asfaltat este accesibil masinilor, putând fi parcurs în aproximativ 15 minute. Pe jos, în pas lejer, plimbarea până la cota 1400 durează aproximativ 1h-1h:30.

In cee ce priveste sporturile de iarna, sezonul sporturilor dureaza in Busteni din decembrie pana in aprilie si este o locatie foarte potrivita pentru iubitorii de ski. Pe timp de vara statiunea este cunoscuta ca punct de plecare pe traseele montane spre Babele si spre Sfinx.

Vila dispune de: bucatarie complet echipata, living cu semineu si bar, terasa din sticla cu  zona de dining, canapea si TV, scara interioara , gradina/curte, gratar/barbeque, 4 camere , 3 bai, TV si cablu, incalzire centralizata.

Capacitatea standard de cazare a vilei  Maria Angelee este de 8 – 10 persoane.

Vila se inchiriaza la cheie. De asemenea se pot asigura la cererere si  servicii de masa .

Se afla la 10 minute de mers pe jos de magazine .

CLP_7399 CLP_7271 CLP_7273 CLP_7275 CLP_7279 CLP_7288 CLP_7292 CLP_7297 CLP_7299 CLP_7303 CLP_7305 CLP_7312 CLP_7315 CLP_7322 CLP_7329 CLP_7340 CLP_7341 CLP_7347 CLP_7355 CLP_7356 CLP_7358 CLP_7361 CLP_7371 CLP_7381 CLP_7385 CLP_7387 CLP_7397

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s