J’Info Tours – Touroperatorul de incoming al anului in 2013

J’Info Tours  – Touroperatorul de incoming al anului in 2013

 J’Info Tours a participat marti, 26 noiembrie 2013 la Bursa de Turism “Criteriul primei zăpezi “, Casino – Sinaia.

Criteriul Primei Zăpezi este cel mai important eveniment internaţional de promovare a turismului din Prahova şi Braşov. Cea de-a doua ediţiei a ‘Criteriului Primei Zăpezi’ a adus  ca noutate integrarea judeţului Braşov, dar şi un număr mult mai mare de participanţi. Bursa de turism “Criteriul Primei Zăpezi “ a reunit peste 300 de participanţi, agentii si presa din aproximativ 10  tari. In cadrul bursei  de turism,  J’Info Tours a semnat contracte pentru anul 2014 cu parteneri din Romania si din strainatate.

Agentia J’Info Tours a fost nominalizata de  Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova si a fost desemnata in cadrul Galei Premiilor turismului prahovean  “ Touroperatorul de incoming al anului in 2013”.
diploma jft tour operatorul anului

Investitiile J’Info Tours  in ospitalitate turistica sunt pe segmentul international : Small Lovely Hotels and Villas , adresinduse segmentului de turisti care doresc intimitate si fug de locatiile mari de cazare si de statiunile aglomerate.

Vila Marie Angelle – este situata in cartierul Zamora, statiunea montana Busteni. De pe terasa vilei poate fi admirata panorama Muntilor Bucegi ce se deschide catre Crucea Eroilor Neamului de pe Varful Caraiman si catre Cotele 1400 si 2000.

Pensiunea Hanul Oierului  4 margarete – peisaj sublim, obiceiuri traditionale autentic pastrate, ape minerale captate la pensiunea Hanul Oierului, situata in satul Simon, la doar 5 km de Castelul Bran.

Vila Casa de Lago 4 margarete – vila ofera in egala masura, cele mai bune facilitati pentru meetinguri, traininguri si conferinte, dar si pentru relaxare si divertisment.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s