“Arhitectura braneana, intre kitsch si autentic”

#arhitecturabraneanakitschsauautentic

 

In perioada 26 – 27 Aprilie, 11 bloggeri de seama vor fi oaspetii J’Info Tours, intr-o incursiune foto pentru a surprinde “Arhitectura braneana, intre kitsch si autentic”. De asemenea, vom dezbate traditiile arhitecturale din zona Bran si trendurile actuale, realizand o paralela intre “frumosul traditional si interpretarile moderne”.

HanulOierului1.jpg

J’Info Tours a pregatit un program special cu vizite, dezbateri si relaxare. Printre momentele inedite pe care le vom petrece impreuna, se numara si participarea la Sarbatoarea JUNILOR din Scheii Brasovului.

Cezar Dumitru, Petrus Lungu, Monica Anghelovici, Catalin Nenciu, Florin Albu, Mirabela Tiron si Cristi Pultea, Sorin Rusi, Nicolaie Aurelian Predescu, Mirela Surghie, Gabriela Peset si nu in ultimul rand un reprezentant al revistei Vacante la Tara, au acceptat invitatia noastra la evenimentul “Arhitectura braneana, intre kitsch si autentic”

Evenimentul va putea fi urmarit in transmisie live pe – http://www.ustream.tv/channel/j-info-tours-bran-2014. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va conectati la aplicatia Facebook – ustream.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s