Orasul Interzis a fost invadat !

China este o destinatie despre care oamenii care au fost în această tară au ce povesti ore în sir. Este o experientă minunată pe pământ asiatic si cu sigurantă va rămâne în top trei cele mai îndrăgite tări vizitate de dumeavoastră. Vă vor fascina nu doar locurile care sunt parcă rupte din rai, ci si oamenii care sunt nerăbdători să vă împărăsească din secretele tării cu cea mai mare populatie din lume.

De ce China

China este o tară despre care cei mai multi stiu de la televizor. Este un loc care poate pentru unii părea prea departe, prea aglomerat si prea greu de ajuns. Agentia J’ Info Tours vă oferă posibilitatea să cunoasteti acest tărâm de vis cu toate minunătiile sale. O astfel de călătorie vă va ajuta să descoperiti nu doar locuri care nu credeati că există, ci si filosofia de viată a chinezilor.

 

Vacantă dumneavoastră va purea fi organizată de agentia de turism J’ Info Tours care vă propune un itinerar special si vă va sta la dispozitie cu orice sfat sau vreun detaliu despre călătorie. Zilele în care turistii pot pleca spre această destinatie sunt 23 iunie, 14 iulie, 18 august, 01 septembrie sau 06 octombrie 2014.

 

Cu un pret care începe de la 1239 lei, agentia propune o vacantă de 12 zile. Prima destinatie va fi Beijing, capitala care vă va impresiona atât prin măretia clădirilor, cât si prin pomii si florile care împânzesc drumurile. Aici veti vizita Palatul de Vară cu una dintre cele mai bine conservate grădini regale din China. De asemenea, veti lua masa la un restaurant local si vă veti delecta cu bucate traditionale. Cei care vor ajunge pe aceste meleaguri, vor avea sansă să viziteze si Marele Zid. Tot în Capitală veti putea vedea Orasul Interzis ((Palatul Imperial, un complex ce însumează 9.999 de clădiri, pe o suprafată totală de 720.000 mp). Orasul interzis este o capodoperă a arhitecturii chineze, fiind fundamentul constructiilor asezat după sistemul tablei de sah pe axa de nord-sud a lumii, palatul fiind asezat în centru ca simbol al puterii împăratului chinez. Jumătate de mileniu, muritorii de rând nici măcar n-au visat că într-o zi aveau să stea pe o terasă deschisă in incinta Oraşului Interzis şi să soarbă degajaţi o cafea la Starbucks. Porţile Meridianului s-au deschis prima oară pentru oamenii de rând în 1914. Porţile le fuseseră închise de cinci secole, de când impăratul Yongle, monarhul emblematic al dinastiei Ming se mutase în incintă, pe atunci proaspăt inaugurată, a complexului rezidenţial imperial, în 1420.

 

În călătoria fascinantă din China veti putea vizita si alte lucruri cu o încărcătură istorică, printre care amintim: mormântul primului împărat al Chinei, Qin Shihuan, Terra Cotta Warriors , mormântul împăratului Qin si Fabrica de ceramică, Grădinile Yuyuan si Templul Buddha din Jad. Pentru a vedea întreaga oferă si pentru a descoperi si alte locuri propuse de agentia de turis, vă invităm să aflati mai multe informtii pe site-ul J’ Info Tours.

beijing-arts-festival-2013Wulingyuan, Chinathis is made out of ICE! Harbin International Ice and Snow Festival 2012

Orasul_Interzis_Beijing_China

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s