Destinații exotice la modă sau ce se mai poartă în materie de vacanțe

Vise pe tărâmuri greceşti: Zakynthos

Când vine vorba despre combinaţia mare, soare, mâncare delicioasă şi relaxare cât cuprinde, răspunsul e unul singur: o insulă grecească. În Zakynthos, una dintre cele mai frumoase insule din Marea Ioniană, găseşti aproape 30 de plaje (şi da, poţi da peste unele absolut pustii, în care să fii doar tu cu iubitul tău). Apele de un albastru-turcoaz s-au transformat deja în emblema acestor locuri.

Soare, mare şi poveşti romantice: Mallorca

Destinaţia ideală pentru o escapadă cu prietenii: Mallorca nu e chiar atât de zgomotoasă ca vecina ei Ibiza (deşi găseşti şi aici numeroase cluburi în care performează DJ celebri), are plaje perfecte pentru o după-amiază petrecută cu o revistă în braţe, dar şi locuri inedite de explorat pentru cei care se plictisesc repede (dealurile terasate cu portocale, castele, catedrala din Palma, minunăţii culinare savurate în micile oraşe de pe coastă). Trebuie să vizitezi grădinile superbe din Mallorca, dar şi castelul Valdemossa.

Vacanţă împreună cu familia: Tenerife

Insula din Canare în care este mereu cald poate fi o alegere perfectă atunci când ai vrea să mergi într-o vacanţă împreună cu cei mici. Zborurile sunt destul de scurte, plajele generoase şi, în plus, poţi găsi aici o mulţime de atracţii pentru ei: parcul natural Teide (cu vulcanul din vârf), grădină zoologică Loro Parque şi spectacole cu delfini.

Pe urmele cavalerilor din Malta

Vrei să-i faci o surpriză mamei şi să o iei cu tine într-o vacanţă? Malta poate fi o alegere potrivită: în această insultă găseşti plaje cochete, locuri încărcate de istorie şi sate mici de pescari cu cele mai bune feluri de mâncare. Arhitectura din Malta e una specială: poţi face chiar adevărate excursii în căutarea celei mai frumoase faţade.

Navighează printre insulele Greciei: Kefalonia

E atât de linişte şi de mult calm în insula grecească din Marea Ionică încât, dacă îţi doreşti să te desprinzi de laptop şi telefon, tot ce trebuie să faci este să-ţi găseşti un bilet către Kefalonia. Înarmează-te cu multe cărţi simpatice şi un tub cu factor de protecţie ridicat şi poţi petrece o vacanţă fabuloasă. Chiar şi singură! Măsline aromate, brânză extrem de gustoasă, peşte gătit cu ierburi aromate la grătar: te poţi îndrăgosti instant de deliciile greceşti.

 GreciaSummer-Escape-Bannermallorca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s