3 ponturi pentru luna septembrie

Pentru a gasi un circuit care sa ridice rutina vizitelor turistice la rangul unei aventuri, pune mana pe tastatura si incepe sa cauti.
Plimba-te si fa un popas la Marele Zid
China, a treia tara cea mai vizitata din lume, dupa Franta si SUA, este taramul dragonilor si al circuitelor organizate pentru grupuri.

Participand la programul China- invatamintele lui Buddha, incepeti  ziua punand piciorul pe fiecare piatra a oricareia dintre cele cinci rute ale marelui zid chinezesc.
Urmareste o lama in Peru

Aceste specii de animale sunt facute sa care bagaje, nu sa fie calarite precum un ponei. Dar vei dori oricum sa-ti pui picioarele la treaba pe poteca revigoranta dintre Olleros si Chavin de Huantar, un sit arheologic pre-incas, care se afla la aproape 3280 metri altitudine. In calatoria care dureaza 18 zile, organizata de J’Info Tours , grupul de jinfoturisti va merge prin munti, va cobori prin vai si va strabate asezarile rurale. De-a lungul drumului, vei face cunostinta cu cultura andina, de la mancare si muzica pana la obiceiul de a folosi lama drept carute pentru bagaje. Plecarea va avea loc in data de 29 septembrie 2014.

Fa cumparaturi in Paris
Singur in Paris, cumparatorul neinstruit se poate trezi la final ca se alege cu o sapca sau cu o traducere proasta a unui roman de Rousseau. Mon dieu! Asa ca cel mai bine este sa apelezi la experti. Programul Paris si imprejurimile te va purta atat prin capitala Frantei cat si in imprejurimile sale. Ce poate fi mai frumos vara decat sa iti bei cafeaua la Paris?!

Orasul_Interzis_Beijing_ChinaAmerica de Sudparis1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s