Thailanda, mic ghid de calatorie

Perioada de calatorie indicate:

Desi in Thailanda exista practic trei anotimpuri, cea mai buna perioada pentru calatorie este intre octombrie si aprilie, pentru ca vremea este uscata si racoroasa. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca este si cea mai aglomerata perioada turistica din tot timpul anului.

Ce poti vizita/face in Bangkok :

V Piata Plutitoare – Damnern Saduak, care este localizata la aproximativ 110 km departare de Bangkok. Aici va veti imbarca pe un speed boat, care va va duce la piata plutitoare. Aceasta piata este alcatuita din canoe in stil tailandez, pline de fructe , legume, dulciuri si carne, ce plutesc de-a lungul canalelor.

V Templul lui Buddha de Smarald

V Templul Zorilor – situat pe malul riului Chao Praya, care este o pagoda in stil khmer, inalta de 79 m si acoperita cu placi de portelan multicolor.

V Templul Wat Po – cel mai vechi templu din Bangkok;

V Templul lui Buddha lungit – care a fost una dintre primele scoli laice din Bangkok. Situat in apropierea Marelui Palat, templul gazduieste o statuie gigantica a lui Budha, care masoara 49 m si o renumita scoala de masaj traditional.

V Palatul Regal a fost construit pentru incoronarea lui Rama I.

V Universitatea este cea mai veche si cea mai mare din Thailanda.

V croaziera pe canalele raului Chao Praya.

 

Ce poti vizita/face in Pattaya :

V Satul Noong Nooch, unde se poate admira una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud – estul Asiei si asista la spectacole traditionale si dresura de elefanti.

V Insula de Corali

V Micul Siam – un muzeu in care sunt prezentate in miniatura cele mai importante obiective turistice din Asia si din restul lumii.

V Achizitioneaza un bilet la spectacolul de cabaret thailandez – Alcazar Show, cu vestita trupa de travestiti.

V Shopping in pietele, magazinele, micile chioscuri cu suveniruri si produse locale, strazile intesate de tarabe cu mancare.

 

Nu trebuie sa ratezi celebra mancare Thailandeza, disponibila aproape la orice colt de strada, dar si in restaurante si cafenele. In Thailanda mancarea este ieftina si nici un turist nu paraseste aceasta tara fara sa fi gustat din preparatele exotice oferite acolo.

Aruncati o privire pe siteul agentiei J’Info Tours pentru a vedea ofertele .
bangkok thailandamasaj thailandezPattaya -Thailandthai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s