Vedete&vacante

Carmen Pavel, presedintele companiei J’Info Tours, a fost invitata vineri, 10 octombrie la emisiunea Agentul Vip unde a vorbit despre vacante si vedete. Carmen i-a recomandat Oanei Zavoranu si iubitului ei palestinian, Alex, sa plece intr-o vacanta la capatul lumii, in Patagonia.

Paparazzi „rasfata” publicul cu diverse informatii si presa va fi cu ochii pe Oana Zavoranu mai mult decat pe oricine, motiv pentru care o vacanta ar fi binevenita in aceasta perioada agitata.

In Patagonia, Alex si Oana n-ar trebui sa rateze Parcul National Torres del Paine – situat in  Chile, parcul national se face remarcat prin relieful variat. Aici vor gasi de la piscuri inalte cu ghetari, pana la lacuri intinse. In ceea ce priveste vegetatia, aici exista vegetatie de tundra, paduri de conifere, arbori din ordinul Pinales si Fagales precum si orhidee.

O croaziera prin acest peisaj uluitor va dezvalui celor doi privelisti minunate, pe masura ce vaporul trece prin legendara stramtoare Magellan, de la Punta Arenas in Chile pana in Ushuaia in Argentina – cel mai sudic oras al lumii. Serpuind printr-o retea superba de fiorduri, canale si insule, vaporul  dezvaluie farmecul acestui taram extrem, de la verdele viu si fauna diversa a parcurilor naturale pana la vanturile puternice care izbesc ghetarii alb-azurii.oana zavoranu in patagonia SAMSUNG CSC carmen pavel poza ghetari SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC ghetar patagonia SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s