J’Info Tours a lansat campania aniversara 25 ani la Targul de Turism

In 2015 compania J’Info Tours va implini 25 de ani de activitate. Pentru a marca acest moment, J’Info Tours a lansat o campanie aniversara adresată turistilor săi, care se derulează pe durata Targului de Turism, 13 -16 noiembrie 2014.

Pe toata perioada targului, turistii se vor putea  bucura de ofertele speciale de Revelion, early booking de pana la 30 % pe toate destinatiile de sejur si reducerea aniversara de 25% valabila pentru toate pachetele turistice din cataloagele Agentiei.

Mereu alături de calatorii săi, cardul aniversar lansat J’Info Tours la Targul de Turism le oferă posesorilor numeroase promoţii şi facilităţi precum: reducerea aniversara de 25% si alte  reduceri specifice fiecarui segment in parte (de bun venit acordata la prima excursie, de grup, pentru clientii fideli, pensionari si tineri sub 25 de ani ).

Sezonul toamna-iarna a debutat pentru J’Info Tours  cu relansarea programelor de Tursim Social si Seniori.  Pentru aceste programe, agentia estimeaza ca peste 10.000 de seniori vor calatori in intervalul septembrie 2014 – mai 2015, în unele dintre cele mai frumoase zone si capitale ale Europei: Toscana, Costa del Sol, Cipru, Londra , Como si Lacul Garda si Valea Rinului.

Pentru perioada sarbatorilor de iarna,  romanii au ales  programe pentru destinatii exotice, circuite sau vacante la schi  in zonele montane. Dubai si Madeira au fost si anul acesta vedetele sezonului,  circuite exotice in India, Israel si Iordania, Shanghai –  Hong Kong si Macao , Piete de Craciun si programe la schi  (in Romania, Bulgaria sau Austria), sunt cele mai cerute programe  pentru sfarsitul de an. Programele turistice cu petrecerea sarbatorilor de iarna in tara si in strainatate s-au contractat in procent de 85%.

Despre J’Info Tours

Agentia J’Info Tours functioneaza sub sloganul “Cea mai populara agentie de turism” si  a fost creata de Carmen si Aurel Pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism din Romania. J’Info Tours este o agentie de turism care a creat o traditie, principalul obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru clientii sai. Ca o recunoastere a meritelor sale, atat pe plan intern cat si pe plan international, agentia a fost distinsa cu numeroase premii iar in anul 2000, a semnat un parteneriat cu firma britanica HRG, lider international in Travel Management.

J’Info Tours  este pionierul programelor turistice in destinatiile care se afla si azi in topul preferintelor turistilor romani : Antalya,Creta ,Rhodos,Mallorca si Tenerife. A initiat primele chartere pe piata Romaneasca. In toti cei 25 de ani de existenta  J’Info Tours  si-a pastrat pozitia de top in ierarhia agentiilor de turism  avand cresteri sanatoase ale cifrei de afaceri si incheind toti acesti ani financiari cu profit.

J’Info Tours  isi propune pentru anul 2015, un an aniversar care sa ofere turistilor pachete turistice complexe la cele mai bune preturi de pe piata  cu ajutorul celor mai performante tehnologii folosite in industria turismului .tar g turism echipa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s