Perioada reducerilor – turismul de shopping

Una dintre cele mai apropiate destinatii, Viena (o ora si jumatate cu avionul), este recunoscuta pentru preturile mici pe care le afiseaza in perioada reducerilor. Nume faimoase se insiruie pe Kohlmarkt si Graben, precum si pe stradutele adiacente. Cartierul comercial Karntnerstrasse este plin de buticuri de lux si centre comerciale mari, in timp ce Mariahifer Strasse este o artera plina de magazine universale. Dar poate cea mai cunoscuta destinatie este Parndorf, complexul comercialn situat langa Viena, care gazduieste peste 150 de magazine si aproximativ 600 de marci cunoscute. Aici reducerile sunt tot timpul anului si ajung pana la 75%. La 12 km de Viena este si SCS Wien Vosendorf , unul dintre cele mai mari centre comerciale din Europa, impresionant prin varietatea produselor .

Fie ca vorbim despre haine de designer sau vestimentatii vintage expuse in piete,Parisul se afla in topul preferintelor pentru romanii care vor sa isi schimbe garderoba. Vitrinele celor mai mari case de moda se inghesuie pe bulevardele Avenue Montaigne, Rue de Fabourg, St. Honore si Place de Victoires, iar preturile afisate sunt si cu jumatate mai mici. Cosmeticele si parfumurile isi adjudeca o buna parte din bugetele alocate de turisti pentru cumparaturi in metropola pariziana. Un loc special pentru astfel de achizitii este strada Rue Etienne Marcel, unde pot fi vizitate casele Cartier, Chanel, Christian Dior, Christian Lacroix sau Yves Saint Laurent. Pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare , galeriile comerciale Printemps si  Lafayette, unde se pot face toate genurile de cumparaturi, sunt cea mai buna alegere.La fel de cautat este si La Samaritaine, un complex comercial cu cinci etaje.

Sunt din ce in ce mai multi romani care nu mai pierd vremea prin magazinele romanesti, ci asteapta perioadele de solduri din Spania (feb. si iulie-august) , cand preturile afisate sunt sfidator de mici fata de cele practicate in Romania. Barcelona, de exemplu, are bulevarde intregi unde se pot face cumparaturi foarte avantajoase de haine precum Paseig de Gracia, sau de suveniruri si fel de fel de chilipiruri, precum bulevardul Las Ramblas. Nici Madridul nu se lasa mai prejos: pe Ortega y Gassett si Serrano sunt vizibile magazinele creatorilor de renume.

Contacteaza-ne pentru o sesiune de shopping in Europa !

Shopping cu J'Info Tours

Shopping cu J’Info Tours

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s