3 milioane de turişti J’Info Tours în 25 ani !

COMUNICAT DE PRESĂ

3 milioane de turişti J’Info Tours în 25 ani !

3 milioane de turişti J’Info Tours în 25 ani !

3 milioane de turişti J’Info Tours în 25 ani !

București, 4 martie 2015

Începe numărătoarea pentru următorul sfert de secol de istorie pe care vrem să-l scriem în turismul românesc !

Înfiinţată în 1990, J’Info Tours, una dintre primele agenţii de turism din România democrată, a scris o pagină de istorie în turismul românesc.
Astfel, am definit, construit şi consolidat un brand a cărui valoare este dată de numărul clienţilor (de ordinul milioanelor), am urmărit un plan de afaceri sustenabil care ne menţine profitabili de 25 de ani, am revoluţionat turismul românesc prin produse de valoare care au creat o adevarată modă : Viva Spania, Bella Italia, Pe urmele lui Gaudi şi Dali, Safari în Kenya sau Lumea lui Darwin: Galapagos şi Venezuela.

J’Info Tours a înţeles rapid ce înseamnă economia de piaţă şi mulţi businessmen-i de astăzi îsi amintesc de misiunile economice pe care le-am creat special pentru oamenii de afaceri afiliaţi Camerelor de Comerţ.

Din anul 2000, suntem singurii parteneri din Romania ai HRG ( Hogg Robinson Group) – una dintre primele trei companii de management al călătoriilor şi turismului din lume. Astfel, ne putem lăuda că turismul de afaceri reprezintă mai mult de 65% din traficul dezvoltat de agenţia noastră.

În ultimii ani am avut un real succes cu produse tip Vacanţe în România şi, în paralel, ne-am dezvoltat astfel propria bază de turism la Snagov, Zamora-Poiana Ţapului şi Şimon-Bran. În an aniversar anunţăm atingerea unui număr de 3 milioane de turişti români şi străini care au călătorit prin agenţia noastră în ţară şi în străinătate.

În toţi aceşti ani am ţinut pasul cu modernizarea tehnologiilor şi a know-how-ului, ceea ce ne-a permis o abordare originală pe piaţă şi o creştere a eficienţei. In cursul anului 2014 am devenit consolidator pe piața vânzării biletelor de avion în Europa de Est, pentru un important GDS (Global Distribution System) din lume.

Din 2015 am început implementarea celei mai performante platforme de vânzare de bilete de avion, cazări, pachete servicii turistice, circuite, sejururi charter, asigurări turistice medicale, croaziere, închirieri maşini, activități, bilete la spectacole şi evenimente, care va fi deschisă B2B şi B2C, către public şi respectiv parteneri pănă la sfărşitul anului.

Clientul înainte de toate este principiul nostru de bază, de aceea formăm constant generaţii de consultanţi în turism şi manageri de călătorii. Curând, consultantul de travel va fi la fel de necesar ca doctorul, avocatul şi consultantul financiar al familiei.

Misiunea noastră este EXCELENŢA ÎN CĂLĂTORII. Prin transparenţă, creativitate şi consecvenţă am obţinut întotdeauna rezultate. Toate acestea ne fac să ne dorim să fim “nemuritori” şi vă oferim o nouă viziune despre turism, ca o poveste!

 

LA MULŢI ANI, J’Info Tours!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s