Eu sunt Alina si impreuna vom descoperi perla coroanei britanice – Londra!

Salut! Eu sunt Alina si impreuna vom descoperi perla coroanei britanice – Londra!

Activitea de ghid de turism a început în anul 2008, în timpul vacanțelor școlare. Fiind profesor, am realizat că am o afinitate pentru excursii, pentru organizarea și desfășurarea lor, iar feedback-ul  pozitiv al elevilor și colegilor m-a încurajat să obțin calificările de ghid național și manager în turism. Din acel moment au urmat destinații precum: Spania (continentală și insulară), Maroc, Dubai, Santorini, Anglia, India, Egipt, fiecare cu propriu-i farmec și magnetism. Experiența acumulată în Londra, în cadrul departamentului Food and Beverage al hotelului Park Plaza Victoria, a contribuit la o mai bună înțelegere și anticipare a dorințelor și nevoilor fiecărui turist.

În prezent colaborez cu agenția J’Info Tours, al cărei profesionalism îl apreciez și îl împărtășesc.

Am fost motivata să îmbrățișez această profesie din dragoste pentru călătorii, diversitate culturală și inedit. Am o personalitate prietenoasă, deschisă dialogului, energică și antrenez  grupurile de turiști, manifestând curiozitate intelectuală și dedicată studiului, încrezătoare în reușita oricărei activități, sunt capabilă să imprim unei excursii nota de profesionalism. Respectul pentru fiecare turist, centrarea pe dorințele și nevoile dvs., capacitatea de organizare a unei excursii, promtitudinea cu care rezolv o situație neprevăzută, exprimarea în diferite limbi de circulație internațională, completează sfera abilități necesare unui ghid.

Va invit, in data de 12 iunie, sa descoperiti  alaturi de mine timp de 6 zile, capitala Marii Britanii ce freamata de viata, chiar daca este un oras cu peste doua milenii de istorie.

Privită de sus, Londra pare o mare de clădiri vechi și noi, înșirate de-a lungul Tamisei. Coborând pe malurile râului, oraşul dezvăluie un spectacol care împletește istoria și modernul și care merită să fie urmărit în liniște de pe o bancă din Hyde Park.

Despre Londra se poate vorbi doar la superlativ, despre minunile arhitecturale ale secolelor trecute și ale noului mileniu, despre forfota permanentă a marilor bulevarde și viaţa boemă picurată cu artă la tot pasul. Londra impresionează și uimește prin felul în care istoria este ambalată frumos în prezent, prin unicitate și vivacitate. Pentru unii, o scurtă escapadă în metropola britanică este suficientă. Pentru alții, ar fi nevoie de o viață întreagă ca să o poată înțelege și descoperi.

Cu drag,
Alina Berceanu

 

Prezentare Londra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s