Cele mai incredibile locatii pentru „Trash the dress” !

Conceptul Trash the Dress, sau “Fa-ti rochia praf” se afla de mult in vocabularul viitorilor miri. Popularitatea i se datoreaza in mare parte beneficiilor, dar si experientei  meborabile.  Unul din cele mai importante elemente ale unei fotografii puternice este locatia , si cum noi la asta ne pricepem cel mai bine, va propunem 3 destinatii inedite.

1- Trash the Dress in  laguna albastra, Alaska 
La 12 mile de centrul orasului Juneau din Alaska se afla un loc cu adevarat magic si impresionant: ghetarul Mendenhall. Sedinta foto a avut loc pe fundalul muntilor inzapeziti, in piscina naturala cu pereti din gheata. Cei doi tineri casatoriti au ajuns la locatie cu elicopterul si au beneficiat de o sedinta foto si in pesterile de gheata Mendenhall si datorita fenomenului de topire si  miscare a ghetarului, pesterile isi schimba permanent culoarea, forma si dimensiunile.

alasca nunta alaska nunta 2

2 – Trash the dress intr-un cenote din jungla Yucatan

Dupa petrecerea unei fabuloase luni de miere in Tulum, combinatia perfecta dintre istorie si soare, cuplul a ales realizarea sedinteti foto intr-un cenote aproape de oras. Cenote este termenul care denumeşte o peşteră subterană plină cu apă al cărei tavan s-a prăbuşit. Aceste peşteri, prezente peste tot în solul calcaros al junglei din Yucatan, constituiau sursa principală de apă dulce a maiaşilor. Multe aşezări au fost construite şi s-au dezvoltat tocmai în jurul acestor cenotes considerate sacreZona este renumita pentru binecunoscutele ruine maya, care pot fi  fotografiate si vizitate.Cei care doresc sa traiasca o experienta deosebita pot inchiria o casuta facuta din tulpini de copac.

Riviera-Maya-Cenote-Trash-the-Dress_JJ_0010

credit foto: @delsolphotography.com

Riviera-Maya-Cenote-Trash-the-Dress_JJ_0014

credit foto : @delsolphotography.com

Riviera-Maya-Cenote-Trash-the-Dress_JJ_0021

credit foto: @delsolphotography.com

3- Rock the Dress in Las Vegas , Red Rock Canyon 
Aria Nationala de Conservare a Canionului Red Rock (Piatra Rosie) care este situata la cateva minute de centrul Las Vegas-ului, ofera scene atat de uimitoare incat a devenit locul preferat al producatorilor de filme si reclame, dar si a proaspetilor casatoriti. De-a lungul zonei pitoresti de 13 mile veti avea drept decor impresionantele Stanci Wilson, o parte din Keystone Thrust, in varsta de 65 de milioane de ani.

814d5402ba5f1c56f8b277a20757a98c

Credit foto: Emily Ku Photography

red canion

Credit foto: Emily Ku Photography

Consultantii nostri sunt pregatiti sa va ofere  mai multe informatii si cele mai inedite locatii pentru o sedinta foto memorabila in functie de bugetul dvs.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s