Coroana Oceaniei

Australia este a sasea tara din lume ca marime si cel mai mic continent. Este,de asemenea, cea mai joasa si mai plata intindere de uscat si continentul cel mai secetos.
Printre natiunile Pacificului de Sud, Noua Zeelanda are cea mai mare si cea mai industrializata economie si este a doua dupa Papua Noua Guinee ca populație. Noua Zeelanda este notabila pentru izolarea ei, fiind separata de Australia, la Nord-Vest, prin Marea Tasmaniei (cca. 2000 km distanța).

australia-mapNew-Zealand

 

Australia are multe de oferit, de la plaje superbe, peisaje desertice salbatice, orase sofisticate, sau paduri tropicale, la parcuri nationale alpine. Patrie a uneia dintre cele mai vechi culturi umane, atrage vizitatori din intreaga lume, fiind in acelasi timp cel mai mic continent de pe glob, dar si cea mai mare insula. Odata ajunsi in Australia, intrebarea nu este ce aveti de vazut, ci cat de multe puteti vedea in timpul avut la dispozitie.

kangaroo_island_tourismaustralia

Australia poseda adevarate comori naturale, precum uriasul monolit Uluru, Marea Bariera de Corali, marsupiale fantastice, paduri tropicale luxuriante sau peisaje desertice nemarginite.

Ayers Rock Under a Blue Sky Uluru National Park, Australia

Sydney este situat pe coasta sud-estica a tarii, fiind un oras aglomerat, cu un port impresionant,si are plaje foarte frumoase, printre care si renumita plaja Bondi ; zone istorice interesante si puncte de atractie recunoscute in toata lumea.

Australia_Day

Melbourne este cea mai europeana capitala a Australiei si se poate lauda cu teatre, muzee si cu o populatie multietnica , fiecare avand cultura sa si arta sa culinara. Drumul spre Melbourne este o calatorie usoara si pitoreasca, pe sosele perfect pavate.

Melbourne

 

Noua Zeelanda este un adevarat paradis natural, in care s-a dezvoltat o combinatie fascinanta intre doua culturi, orasele fiind ridicate in spiritul mostenirii britanice, iar societatea, modelata de cultura maori. Tara se intinde pe mai mult de 1600 km, de la peninsula subtropicala in extremitatea nordica, la fiordurile sculptate de ghetari din sud. Intre ele de intind varfuri muntoase acoperite de zapada, vulcani, lacuri, paduri bogate si pasuni fertile, cu o coasta ondulata de plaje, golfuri si golfulete.

Traditional-Maori

De la modernul si stilatul Auckland ,de la Wellington capitala politica,dar si a artelor si culturii, pana la leaganul culturii maori din Rotorua, de la atat de englezescul Christchurch la pitoreasca statiune montana Queenstown, Noua Zeelanda va va surprinde la fiecare pas

new-zealand-mt-cook

Va invitam sa porniti alaturi de noi intr-o fabuloasa calatorie pana in cel mai indepartat colt al planetei !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s