Descopera Comorile Americii de Sud

America de Sud-o destinatie atat de indepartata si totusi atat de fascinanta. Oricine isi doreste sa ajunga in Brazilia, Peru sau Argentina.

South-America-countries-flags

America de Sud ofera turistilor indrazneti posibilitatea de a explora inima padurii amazoniene, gazda mai multor specii de animale sau plante decat oriunde altundeva pe pamant, de a face excursii de-a lungul traseelor incase ce traverseaza Anzii sau de a lenevi la soare, pe plajele de un alb precum laptele sau de a vedea, pe nepusa masa, un pinguin sau doi pe insulele sau peninsulele sudice ale Argentinei.

b8211b7f2767c81580bb3dd398281ee4_large

Atunci cand ne imaginam o calatorie in America de Sud, ne trec prin cap atractiile traditionale: petrecerea fara egal din timpul carnavalului de la Rio de Janeiro, ruinele sfinte de la Machu Picchu, tangourile si fripturile argentiniene, de care am putea sa avem parte in Buenos Aires.

Members-of-Salgueiro-samb-002

Dar, ceea ce face dintr-o calatorie in „America del Sur” cu atat mai agreabila este factorul surpriza: carnea proaspata de alpaca in Peru, legea privind plaja topless în Brazilia, intinderile incredibile de sare din Bolivia.

maxresdefault

Prin urmare, incercand sa pastrati o minte deschisa spre nou si sa invatati cate ceva din spiritul vechilor exploratori, incepeti-va calatoria in America de Sud, unde nu va asteapta altceva decat aventura.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s