Targul de Turism al Romaniei 2016

COMUNICAT DE PRESA

 

PASI MARI CATRE VIITOR

 

J’Info Tours lanseaza pe 25 februarie 2016, cea mai mare platforma de vanzare online din turism. Cu o  investitie de peste 200.000 de euro in tehnologie, J’INFO TOURS, pionierul turismului romanesc si unul din cei mai mari jucatori din piata turistica romaneasca,  mizeaza in acest an pe comertul online. Informatia va ajunge instant la consumatorul final, astfel turistii pot beneficia de cele mai bune oferte si le pot rezerva online, iar documentele de calatorie vor fi livrate imediat pe mail.

Cu experienta in formarea personalului din turism prin marca J’INFO TRAINING, tour-operatorul porneste din acest an o campanie de training special si gratuit pentru turisti pentru o achizitionare constienta si fara riscuri a pachetelor de calatorii.  Turistii vor fi consiliati cum sa-si achizitioneze vacanta mult dorita la pretul cel mai mic de pe piata, in acest fel se va evita insatisfactia unei vacante nereusite.

Pornim de la premiza ca ochiul profesionistului vede altfel chiar si informatia de pe ecran, iar licentierea in domeniu si pregatirea continua sunt atuurile care-l fac pe agentul de turism partenerul ideal al turistului fericit. Call center-ul nostru este format din cei mai buni si experimentati agenti de turism.

Avand in grupul de firme J’INFO TOURS o societate de pregatire personal in turism, dorim sa transmitem tinerei generatii experienta noastra de peste 25 de ani in turismul privat din Romania, dar si experienta celor doi patroni, Carmen Pavel si Aurel Pavel, care este de 40 de ani in turism. Pregatirea celor doi manageri este continua, documentandu-se permanent si calatorind atat catre destinatii consacrate, cat si catre destinatii exotice, mai putin cunoscute sau excentrice, precum: Oceanul Arctic si Laponia, Capul Horn, Insulele Fiji, Insula Boracay sau Ko Samui, pentru a le pregati mai departe turistilor oferte atractive si trasee testate pe destinatii neobisnuite.

Pentru o cat mai buna pregatire a personalui din turism vom inaugura in acest an prima ACADEMIE DE TURISM din Romania si vom oferi burse celor mai performanti tineri.  In acest an oferim 10 locuri gratuite la cursurile de agent de turism si trei locuri gratuite la cursul de Manager Agentie de turism.

Pensiunea Hanul Oierului, Bran, marca J’Info Tours, este una dintre cele mai cautate pensiuni din zona, in special datorita preparatelor traditionale romanesti, pe care le oferta clientilor sai intr-un decor unic, specific zonei.

Grupul de firme firme J’INFO TOURS preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 25% in anul 2016 fata de 2015, si va ajunge la o dublare a cifrei de afacei pana in 2017, cand va avea deschis cel mai important call center de servicii turistice din sud-estul Europei.

TTR 2016 Interviu 1

TTR 2016 Interviu 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s