PRINDE OFERTELE ONLINE J’INFO DIN FEBRUARIE!

colaj_blog

Planifici vacanța anului 2017 sau vrei să pleci într-un city break? Indiferent de situație, avem cele mai bune vești pentru tine!

Doar în luna februarie cumpără de pe http://jinfotours.ro/ bilet de avion low cost, și te bucuri de preț fără taxa de serviciu.

În plus, dacă planifici vacanța de anul acesta în luna februarie, și îți asiguri online și cazarea pe http://jinfotours.ro/, folosind filtrul de căutare Zbor+Hotel, beneficiezi de un voucher de 10 euro, introducând următorul cod de voucher: reducere10jft

Website-ul nostru http://jinfotours.ro/ îți stă la dispoziție pentru a-ți asigura din timp, la prețurile cele mai convenabile, vacanța mult visată, în cea mai accesibilă modalitate. Motorul de căutare din website îți asigură o experiență prietenoasă de pe orice dispozitiv l-ai utiliza. Poți găsi cu ușurință cele mai convenabile zboruri, cele mai potrivite hoteluri, dar poți alege să cauți și cu ajutorul opțiunii de Zbor+HotelAchiziționează bilete de avion ieftine și cazare accesibilă, chiar din confortul casei tale, și chiar mai mult, vei avea și beneficii extra!

*Cele două oferte sunt valabile doar în intervalul 1.02.2017-28.02.2017. Voucherul de 10 euro este valabil doar pentru ofertele de tip zbor+hotel achiziționate online  de pe pagina: http://www.jinfotours.ro/flight_hotel/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s