Tinutul sfant, un taram pentru sufletul nostru

Cei care au calatorit deja in acest tinut neasemuit de frumos, incarcat de istorie crestina si totodata de magnific, se intorc acasa cu amintiri care se imprima nu doar pe retina sufletului, ci si pe pe memoria celor apropiati, carora o simpla impresie adusa din Tinutul Sfant, devine o amintire vie toata viata. Cand spui ca pasesti pe taramul poporului lui Israel spui, de fapt, ca te apropii fara doar si poate de Casa Domnului. De un tinut cu adevarat ceresc, cu mare si plaja in acelasi timp. Absolut divin!

Jinfo Tours, cea mai populara agentie de turism din Romania te invita primavara aceasta la o calatorie cu suflet si pentru suflet. Un circuit complet de opt zile, in care vizitezi rand pe rand cele mai cunoscute locuri ale crestinismului, locuri sfinte, de altfel, atinse de miracol, va va incarca sufletul si inima facandu-va mai buni. De la Bethlem la Ierusalim, la modernul lor centru economic regional din Nazareth, trecand pe la Amman si Marea Moarta, ajungi incet, incet sa descoperi si perla turismului de la Marea Rosie, respectiv statiunea Eilat.

Asteptam de la voi impresii din aceasta calatorie care, dincolo de faptul ca se va dovedi cu adevarat splendida, oricare dintre noi, de ce sa nu o recunoastem, o viseaza in aceasta viata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s