Cea mai fotogenică destinație

Să vă petreceți sărbătorile de Rusalii într-o destinație atât de fotogenică precum cea din sudul Italiei, în senzaționala Puglia, este mai mult decât un cadou de suflet pe care vi-l puteți face. De ce? Vorbim aici de o istorie vie, complex și extrem de frumoasă în același timp. Să vedeți ansamblul de căsuțe superbe din Alberobello, denumite Truli di Alberobello aflate în patriomoniul Unesco din 1996.

puglia 2

Cu o climă blândă pe întreg parcursul anului, regiunea Bari, de departe, una dintre cele mai sofisticate destinații turistice atât pentru a vă petrece un city break de poveste într-o țară cu precădere latină cât și pentru un sejur ceva mai lung, dar la fel de pastelat.

Italian holidays - Otranto in Puglia with amazing sea

Poate că deja vă și imaginați cum apa mării de un albastru curat și limpede ca lacrima, așa cum domnesc inconfundabil și plajele din Caraibe, vă șoptește la ureche să rămâneți cât mai mult în aceasta destinație nepereche sau să reveniți ori de câte ori vreți cu adevărat ceva doar pentru inimă și suflet la un loc.

puglia 1

Sunt foarte multe de vizitat și de admirat în acest traseu turistic, însă neapărat trebuie să ajungeți la Castel del Monte. Iar aici mai poate fi amintit și altceva care merită puțină atenție. Jinfo Tours este singura agenție din țară care vă oferă șansa de a vă înscrie într-un circuit autentic de o asemenea încărcătură istorică și emoțională.

puglia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s