Grătărește muncitorește de 1 Mai la Hanul Oierului

Victor Hugo a spus-o cum nu se poate mai frumos: ”munţii sunt o imensă carte deschisă în care citim totul despre natură şi despre noi înşine”.

asparagus-1842295_1280

Iar să împletești toate astea în minivacanța de 1 Mai, având cazarea și masa asigurată într-un cadru atât de ofertant precum cel de la Hanul Oierului este cu siguranță ceva salutar.

meat-1440105_1280

Situată într-un peisaj cu adevărat sublim, în satul Șimon din comuna Bran, în imediata vecinătate a castelului cu același nume, pensiunea de patru margarete Hanul Oierului păstrează prin stil și eleganță autenticitatea vremurilor de odinioară. Tradițiile de aici sunt inspirate fără doar și poate din viața cum nu se poate mai boemă și mai călătoare a păstorilor de mioare.

barbecue-2187508_1280

Pensiunea, decorată într-un stil rustic și în același timp inconfundabil, este o splendoare de vilă cu jacuzzi, saună și bliliard, dar și loc de joacă pentru copiii și chiar cuptor pentru plăcinte.  Cele 14 camere duble de care dispune Hanul sunt realizate din bârne de lemn și toate, dar inclusiv toate au un punct comun de o frumusețe aparte: teresa proprie. Un motiv în plus pentru a asculta glasul dumnezeiesc al păsărilor din pădure, atmosfera fiind una destinsă și de relaxare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s