Portugalia, tara boema ce vibreaza in ritmuri de fado si miroase a cafea

Astazi, Portugalia isi sarbatoreste ziua nationala. Portugalia, este o tara luminoasa pe malul Atlanticului cu amintiri din epoca marilor descoperiri geografice, cu istoria si cultura inscrise in monumente si cladiri, cu multa arta care nu mai poate fi cuprinsa doar in muzee sau palate si coboara chiar pe strazile si plajele sale.

Poate ca este o tara de mici dimensiuni, dar Portugalia este incredibil de frumoasa si surprinzatoare la tot pasu. Aceste atuuri sunt exemplificate cel mai bine in capitala Lisabona, oras ce a imprumutat recent un aer contemporan, stralucire insa fara a frapa, pastrand in acelasi timp atmosfera de moda veche, aşa cum ii sta bine unei metropole istorice.

Coasta Algarve are unele dintre cele mai spectaculoase plaje din lume. Nisipuri albe, stanci uriase in Atlantic, valuri inspumate, eleganta si frumusete. Iti recomandam cu drag Praia Rocha din Portimao si Praia da Marinha din apropiere de Carvoeiro.

Oraselul Faro, pitoresc si relaxant, asezat pe o laguna incredibila, care adaposteste o multime de plaje de vis. Ai ce face aici o vacanta intreaga!

Viziteaza Portugalia cu J’Info Tours!

Praia do Carvoeiro 1

algar-seco_3548081

carvoeiro-algarve

Carvoeiro_Portugal_February_2015_02

obidos-streets-2048x920

Portugal-1

portugal_fjad

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s