O experiență și un tărâm mistic

În Irlanda nu doar peisajele de coastă absolut fascinante te poartă într-o lume cu un iz aparte, ci și castelele lor vechi, suspendate pe creste impunătoare, formațiunile de piatră și coloanele de bazalt, vegetația acvatică dar și toți norii plumburii străpunși de lumini interstelare. Să ai o experiență fotografică în Irlanda pare o poveste cu adevărat fantastică, atinsă, parcă, de un poematic inedit.

irlanda

Partea de nord a țării aduce și ea o poveste suprinzătoare și misterioasă în același timp. Este un circuit în care de la fosta reședință regală se ajunge de îndată la distileria Jameson și Beraria Guiness– cea mai vestită berarie din lume și ușor, ușor se ajunge la vestita Catedrală Chirst Church. În a cincea zi de excursie se merge la Giant’s Causeway – un colos format în urmă cu peste 60 milioane de ani. Iar în ultimele zile se va ajunge la adevaratul “Muzeu al Whiskey-ului” unde vă vor fi dezvăluite aproape toate secretele whiskey-ului irlandez. Un adevărat spectacol audio-vizual vă va introduce în istoria acestui “spirit” authentic irlandez. Totul culminează cu o vizită în “Jameson Bar” unde veți fi invitați să degustați un pahar de Jameson Whiskey.

irlanda 2.jpgirlanda 3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Setea de aventură pe care ți-o trezește această experiență de călătorie unică face din timpul pe care-l petreci în opt zile de circuit o explozie de bucurie, fericire și good life.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s