Coasta Amalfi – un taram de poveste…

Dacă vrei ca vacanța ta să aducă acel dolce far niente pe care îl așteptai de mult, cu niște peisaje incredibile pe fundal, trebuie să ajungi pe Coasta Amalfi.

Frumusețea zonei este absolut incredibilă. Pe o parte Munții Lattari, pe cealaltă parte albastrul nesfârșit al Mării Tireniene. Între ele, soseaua care șerpuiește amețitor la o înălțime considerabilă desupra mării. Micile stațiuni turistice, presarate pe coastă, sunt dispuse în terase pe versanții abrupți :   Positano ,   Praiano Maiori Minori,   Amalfi ,    RavelloFuroreCetaraConca dei MariniAtraniFuroreVietri sul Mare.

amalfi25.jpg

Costiera Amalfitana – denumirea italiană a zonei, este situată în regiunea Salerno a Italiei şi este una dintre cele mai frumoase zone de pe riviera din peninsulă. Localităţile de pe Coasta Amalfi,  au fost săpate în stâncă în urmă cu mii de ani, iar de la micuţe aşezări pescăreşti au ajuns în prezent cele mai frumoase staţiuni de pe ţărmul Mării Tireniene.

pexels-photo-373575.jpeg

pexels-photo-434614.jpeg

Dincolo de panoramele superbe presărate de-a lungul coastei Amalfitana ,perla marii Tireniene,aceasta impresionează atât prin capodoperele  arhitecturale  şi artistice  cât şi prin ingeniozitatea localnicilor ce şi-au construit locuinţele pe cornişele abrupte de pe coastă.

amalfi28.jpg
Hai cu noi! Mai avem cateva locuri!Intra aici si rezerva!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s