Atmosfera ciobanilor de altadata, in Simon, Bran!

 

Ce poate fi mai frumos decat o seara petrecuta la lumina focului de tabara, in timp ce la protap se rumeneste un purcel sau un berbecut, bine odihnit la bait, dupa niste retete secrete?

Într-o zonă cu un peisaj de vis, plină de tradiții și obiceiuri tradiționale autentic păstrate, pensiunea Hanul Oierului sta cuminte, si te asteapta pe tine, calator insetat de frumusete!

HAN_OIERULUI_022.jpg

HAN_OIERULUI_182.jpg

Pensiunea agroturistică de patru margarete este singura din zonă construită respectând tradițiile arhitecturale brănene fiind inspirată din viața tradițională a oierilor.

Norocul tau, al turistului, sta in frumusetea peisajului, care te scoate cu forta din camera si te trimite sa hoinaresti pe drumurile de munte, altfel destul de populate pentru a te simti in siguranta si bine intretinute pentru a te convinge sa-ti continui drumetia.HAN_OIERULUI_005.jpgHAN_OIERULUI_034.jpgSingura parere de rau apare la plecare…

Aici zilele au prea putine ore, iar vacantele  sunt prea scurte, dar, din fericire, poti reveni oricand, vei fi mereu la fel de bine primit si cu siguranta gazdele vor gasi de fiecare data ceva cu care sa te surprinda placut!gradina.jpgPensiunea Hanul Oierului

Str. Iancu Gontea, Nr 378, Șimon-Bran, Județul Brașov

Telefon: 0742.220.643 http://www.hanuloierului.ro

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s