De ce Croaziera pe Nil si nu tur cu autocarul

Fa-ti cadou o vacanta de 1 decembrie in Egipt!

Anul acesta ne-am propus sa exploram Egiptul. Oare cum am putea afla mai bine asta daca nu facand o Croaziera pe Nil.

nile2

Vom explora tainele piramidelor si faraonilor. Vom privi cum isi face vaporul cale pe batranul fluviu si ne vom odihni 3 nopti pe vas. Avem pensiune completa pe vasul Nile Story 5 * SUP.

Vom vedea vegetatia de pe malurile Nilului. Probabil ca vom zari si cativa crocodili dand tarcoale vasului de croaziera.

Alegand o croaziera pe Nil din Aswan pana in Luxor vom putea vizita mult mai multe obiective turistice. De ce sa ne chinuim si sa ne inghesuim intr-un autobuz in loc sa stam in conditii de lux pe o nava de croaziera?

Privelistea pe care o putem surprinde de-a lungul Nilului este  minunata. Vom surprinde scene uimitoare fara sa deranjam pe nimeni. Astfel vom  vedea animalele salbatice in mediul lor, dunele desertului strabatute de camile si de jeep-uri. Vom face poze cu pescarii care au iesit sa-si asigure hrana zilnica dar si un venit. Ne vom minuna privind la fermieri iesiti cu vitele si de multe alte momente din viata zilnica a localnicilor. Vom cobori sa vedem templele antice.

Ne vom opri in zona Insulei Elefantina si vom cobori sa vizitam Gradina Botanica de pe insula lui Kitchener si sa admiram Mausoleul vestitului Aga Khan.

Plecam pe 26 noiembrie. Pretul este de exceptie: 549 euro+taxe/persoana/9nopti

Descopera tot programul Circuitului Croaziera pe Nil, aici.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s