Pensiunea Anului – Hanul Oierului!

Sambata 21 Iunie – in cadrul Galei Margareta de Aur – editia a X-a,  Pensiunea Hanul Oierului, a castigat premiul Margareta de Aur – o recunoastere a calitatii serviciilor, autenticitatii si spiritului traditional care au consacrat Hanul Oierului.

Margareta de Aur este, de asemenea, o recunoastere si o apreciere a eforturilor doamnei Carmen Pavel, presedinte J’Info Tours, pentru deosebita implicare si dedicare in promovarea si pastrarea spiritului traditional romanesc, in cadrul pensiunilor detinute de agentia de turism.
Premiul a fost acordat de catre Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural  (ANTREC) prin distinsa doamna Maria Visan, Presedinte ANTREC – Filiala Brasov.  Gala s-a desfasurat sub egita evenimentului „Sărbătoarea pensiunilor, sărbătoarea margaretelor”, organizat de ANTREC in perioada 21-22 Iunie la Muzeul Satului.

Hanul Oierului este o mandrete de pensiune, principala si cea mai frumoasa pensiunea detinuta de Agentia de Turism J’Info Tours. Aceasta impresioneaza vizitatorii prin stilul autentic si reflectarea traditiilor locale, pensiunea de 4 margarete fiind un exemplu ahitectural de urmat. Hanul Oierului este situat in satul Simon, la doar 5 km de Castelul Bran, fiind deschisa tuturor turistilor care doresc cateva zile de relaxare intr-un peisaj cu adevarat sublim.

Pensiunea Hanul Oierului se afla sub atenta coordonare si organizare a managerului Ruxandra Butiri, careia ii mulumim pe aceasta cale pentru efortul si dedicarea in promovarea, organizarea si dezvoltarea pensiunii.

Email : manager.parteneri@jinfotours.ro
Tel: 0742220643

Pensiunea Hanul Oierului a primit Margareta de Aur

Pensiunea Hanul Oierului a primit Margareta de Aur

_MG_7365 _MG_7366 _MG_7370 _MG_7371 _MG_7373 _X8C4853 _X8C4855 _X8C4857 _X8C4858 _X8C4888 _X8C4894 _X8C4916 _X8C4932 _X8C4948

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s